De grootste funkband van Nederland werd opgericht in 2014 door Efraïm Trujillo (musical director) en Matthijs Klinkert (lead alt) en is inmiddels de snelst rijzende ster in de clubs, zowel in het jazz- als het popcircuit. Het Amsterdam Funk Orchestra bestaat uit wel 20 bandleden en is een spectaculaire, feestelijke en vooral ook dansbare band die elk feest op zijn kop zet!

Niet geheel zonder risico, want na een avond Reverend Moses & the Soul Disciples bent u zeker bekeerd tot het geloof van de groovy, swingy, soulfull Boogaloo. Als voorloper van de Soul en de Funk is de Boogaloo de spil tussen Jazz en Pop. Niet gehinderd door ingewikkelde songteksten treft deze instrumentale band u recht in  uw muzikale ziel. Let’s Party!

17.00 uur   AMSTERDAM  FUNK  ORCHESTRA

‘Leven is bewegen’ is de letterlijke vertaling van AGUABAJO Water stroomt, muziek vloeit en het leven beweegt..

Tico Pierhagen, pianist en tevens componist van deze kleurrijke melodieën, swingende harmonieën en folkloristische ritmiek

vinden hun oorsprong in Colombia en brengt met Efraïm Trujillo een bijzonder concert die met zijn Mexicaanse roots de pianist haarfijn weet aan te voelen en de composities te vertalen via prachtige melodieuze lijnen op zijn saxofoon.

Twee muzikanten en de muziek die hen samen brengt, een uniek concert waarvoor de Bechstein vleugel (de trots van de eigenaar van het Huis Verloren) naar het festival wordt verhuisd!

19.30 uur   REVEREND MOSES & THE SOUL DISCIPLES

18.30 uur TICO PIERHAGEN & EFRAIM TRUJILLO

De absolute headliner van het Hot House Hoorn, Lost into Jazz Festival is Hans Dulfer, één van Nederlands bekendste en meest veelzijdige musici. Hij volgt nauwlettend de nieuwste trends, maar blijft altijd jazzmuzikant in hart en nieren.

Hij brengt mee oa gitarist Jerôme Hol die afkomstig is uit Hoorn en wel wordt vergeleken met een kruising tussen Jimi Hendrix en John Coltrane en wiens eigen geluid zich ontwikkelde tot een ferme heavy rocksound en samen komt met de warmte van de blues en de harmonische subtiliteit van de jazz.

TICKETS https://huisverloren.devani.nl/event/K_O7BoUMSwBHo6cXWla5rhOg89ln6UoR

21.00 uur TBA

22.00 uur DULFER JAZZ FEATURING JEROME HOL

Hot House Hoorn, Lost into Jazz Festival

voor de eerste keer op Hemelvaartsdag!


Hot House Hoorn, Lost into Jazz is het podium waar elke tweede donderdag van de maand een concert wordt verzorgd met jazz en geïmproviseerde muziek in het ptactige historische Huis Verloren.


We sluiten het seizoen feestelijk af op Hemelvaart met vooral veel live muziek op donderdag 30 mei het eerste kleinschalige en sympathieke Hot House Hoorn, Lost into Jazz Festival!D


De geprogrammeerde artiesten brengen u een eclectische mix van stijlen uit het oeuvre van de jazzmuziek. Het Huis Verloren krijgt een hoofdpodium en huiskamerpodium en een akoestisch buitenpodium waar afwisselend verschillende acts voor u zullen spelen.


Het Huis Verloren biedt een gezellig buiten terras, waar u onder het genot van een drankje naar akoestische sessies  kunt luisteren, verzorgd door onze jammende muzikanten uit de omgeving. Tevens kunt u ter plekke genieten van een vers bereide grill specialiteit, verzorgd door ons culinaire team.


Het festival wordt geheel gefinancieerd door middel van ticketverkoop, dus zonder subsidies. Wel kunt u het festival sponsoren door een VIP-tafel te reserveren zodat u met  collegas van uw bedrijf een heerlijk dagje vol live muziek.

TICKETS:

BLINDEARLY BIRDS   €17,50 (uitverkocht)

EARLY BIRDS              €20,-

FINAL TICKETS            €25,-

EN ONTVANG €5 KORTING!

BESTEL HIER SNEL UW